Woordje van de voorzitter

Bengelbergertjes en Beste Ouders,

De laatste loodjes wegen het zwaarst maar nu dat de vakantie opnieuw voor de deur staat doet Het Gemeentebestuur , het Bestuur van de Bengelberg en alle animatoren HEEL HARD hun best om het Speelplein De Bengelberg klaar te krijgen voor de Speelpleinwerking 2017.

Inderdaad vanaf maandag 3 juli verwelkomen we opnieuw alle kinderen, kleuters vanaf drie jaar, de lagere school kinderen EN de twaalf tot vijftienjarigen op ons Fantastisch Speelplein. Al deze kinderen zijn er hartelijk welkom om te komen SPELEN !!

Dit jaar is het een beetje speciaal want het zal voor de laatste keer zijn op de Berg want in het najaar start de gemeente dan met de werken voor het renoveren van de sporthalle en kleedkamers. Uiteraard heeft Het Bestuur nauw overlegd met Het Gemeentebestuur en de belangen van De Speelpleinwerking verdedigd en we zijn heel trots jullie mee te delen dat we NA de renovatiewerken terug komen op onze Berg en dat we heel wat organisatorische en accommodatie verbeteringen van de gemeente gekregen hebben. Zeker komen kijken !!!

Maar goed terug naar dit jaar want onze animatoren ploeg staat volledig klaar om jullie kids speels op te vangen. De weekschema’s zijn gemaakt ,  de fantasie kan rollen, de spelletjes uit de kast, de zandbak vol kastelen, de speeltuigen nagezien en onderhouden, kortom het terrein en de moni’s zijn er klaar voor.

Alle kinderen kunnen dus op het speelplein bij wijze van spel nieuwe vrienden en vriendinnen maken , een hoop plezier beleven en spectaculaire uitstappen doen. Ook dit jaar staan er heel wat uitstappen op het programma. Kijk vooral naar De Zomerzoemer en de aangepaste website !!

Nu de hittegolf wat is gaan liggen en de examens voorbij zijn gaat het hekken open van het speelplein. We hopen op goed weer en weinig of geen accidenten.

Veel plezier en verkoeling op onze Speelpleinberg en

WELGEKOMEN,

Groeten ,

Stefaan Feys

Voorzitter VZW De Bengelberg